Hovězí medailonky na datlích

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5992 kcal
Bílkoviny
89 g
Tuky
13 g
Sacharidy
1501 g
Vláknina
134 g
Cukr
1330 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme a vypeckujeme datle. Z omyté a osušené svíčkové nakrájíme plátky. Osolíme je, opepříme a opečeme z každé strany 2 minuty na rozpáleném oleji.
  • 2
    Každý z hotových medailonků v pánvi obložíme datlemi a plátky gorgonzoly a camembertu. Přikryjeme pánev poklicí a necháme 1 minutu, aby se sýr roztavil.
  • 3
    Pak medailonky přesuneme na talíře. Rozředíme připečeniny v pánvi madeirou a masovým vývarem. Povaříme a šťávou přelijeme medailonky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.