Hovězí na medu s fazolkami
55 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí libové
 - 2lžíceOmáčka Hoisin
 - 1lžíceMed včelí
 - 400gramůKvěták
 - 200gramůFazole mungo
 - 4lžíceOlej rostlinný
 - 2lžíceOmáčka rybí
 - 5kusůList pepřovník
 - 2lžíceNakládaný zelený pepř
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso omyjeme a osušíme nebo jen necháme okapat. Potom jr pokrájíme na libovolné kousky a na 35 minut dáme marinovat do omáčky hoisin s medem.
 - 2Než se maso proleží v marinádě, připravíme květák s fazolkami. Květák rozebereme a opláchneme pod tekoucí vodou, fazolky rozkrájíme na kousky.
 - 3Následně rozpálíme olej, na kterém zprudka opečeme květák a dáme jej stranou pánve. Potom stejně tak osmažíme fazolky a vše vyndáme z pánve ven.
 - 4Nakonec osmažíme marinované maso, do kterého nakonec přidáme zelený pepř a zeleninu. Vše promícháme a prohřejeme. Směs dochutíme rybí omáčkou a nakrájenými lístky pepřovníku.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.