Hovězí plátky grilované
14 min.
Ingredience
- 50mililitrůOmáčka Teriyaki
- 400gramůHovězí svíčková
- 80gramůHroznové víno
- 40gramůRybíz červený
- 80gramůRajčata
- 150gramůBrambory vařené
- 60gramůCibule sterilovaná
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
47 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Hovězí maso ze svíčkové nakrájíme na slabé plátky, rajčata nakrájíme na kostičky, žampiony na tenké plátečky, kuličky hroznového vína rozkrojíme napůl a vydlabeme semínka. Do misky nalijeme omáčku teriyaki, opepříme, přiložíme plátky masa a necháme marinovat aspoň 4 hodiny.
- 2Marinované maso rozdělíme do dvou malých zapékacích misek, obložíme žampiony, rajčaty, hroznovým vínem, kuličkami rybízu, malými nakládanými cibulkami, malými vařenými brambůrky, misky vložíme pod gril a krátce zapečeme. Servírujeme přímo v miskách.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.