Hovězí plátky s pikantní omáčkou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
491 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a dusíme spolu s očištěnou, nakrájenou zeleninou.
  • 2
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a ještě povaříme. Nakonec do šťávy přidáme kousek másla a ochutíme citronovou šťávou.
  • 3
    Hotové plátky zdobíme jemně nakrájenou šunkou a nasekaným, natvrdo uvařeným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.