Hovězí po makedonsku
80 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
 - 1lžíceSolamyl
 - 150gramůFazolky mražené
 - 1kusFeferony
 - 75dekagramůHovězí maso zadní
 - 0,25kusCeler bulvový
 - 1lžičkaPaprika mletá sladká
 - 2lžíceOlej stolní
 - 3lžíceKečup
 - 4kusyMrkev kořen
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
384 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
12 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku.
 - 2Vše dusíme doměkka.
 - 3Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit.
 - 4Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo.
 - 5Podáváme teplé.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.