Hovězí řízky pečené

88 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
110 mg
Cukr
249 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a namáčíme v rozšlehaných vejcích. Řízky smažíme v pekáči na sádle z obou stran dozlatova.
  • 2
    Maso potom podlijeme horkým vývarem a v předehřáté troubě pečeme, až je měkké. Během pečení maso obracíme a je-li třeba, přilijeme horkou vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.