Hovězí řízky v pórku se smetanou

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
505 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
25 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Slaninu nakrájíme na nudličky. Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka, propláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Maso na osmažené slanině z obou stran usmažíme dozlatova, zalijeme vývarem a na mírném plameni dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme k němu pórek a dodusíme.
  • 3
    Udušené maso vyjmeme, do šťávy vmícháme smetanu, vrátíme do omáčky maso a už jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.