Hovězí s fazolovou omáčkou
40 min.

Ingredience
- 500gramůHovězí kýta
- 3gramyChilli koření mleté
- 20mililitrůOmáčka sójová
- 5gramůPepř černý mletý
- 10gramůMouka kukuřičná
- 20mililitrůOcet vinný
- 20mililitrůVoda pitná
- 1kusPaprika červená
- 150gramůCuketa
- 150gramůHrášek
- 200gramůCibulka jarní
- 8gramůSůl
- 1stroužekČesnek
- 60mililitrůFazolová černá omáčka
- 3lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
21 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme hovězí nakrájené na nudličky, česnek, chilli, pepř, sůl a sojovou omáčku.
- 2V jiné misce smícháme trochu vody s kukuřičnou moukou dohladka a přilijeme ocet.
- 3Na velké pánvi rozpálíme olej a za stálého míchání smažíme maso s marinádou asi 5 minut, dokud nezhnědne. Do pánve přidáme postupně nakrájené papriky, osmažíme 2 minuty, cuketu a hrášek a smažíme další 3 minuty. Snížíme teplotu, vlijeme rozmíchanou kukuřičnou mouku a omáčku z černých fazolí, povaříme. Podáváme posypané kolečky jarní cibulky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.