Hovězí svíčková po tyrolsku

70 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spařená rajčata oloupeme, zbavíme jadérek a nakrájíme na plátky. Cibuli pokrájíme na kolečka, petrželku posekáme a česnek prolisujeme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Zalijeme troškou octa, necháme trochu odpařit a přidáme rajčata. Osolíme, opepříme, přidáme špetku petrželky a česnek. Promícháme a necháme povařit 15 minut.
  • 3
    Maso nakrájíme na plátky, rozložíme do pekáčku a zalijeme dušenými rajčaty z pánve. Pekáček dáme do trouby a pečeme 10 minut.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.