Hovězí vývar s játrovou rýží nebo noky
80 min.

Ingredience
- 40gramůCibule
- 0,1gramPepř černý celý
- 400gramůKosti hovězí řídké
- 25gramůSůl
- 0,1gramNové koření celé
- 200gramůHovězí maso přední
- 120gramůZelenina kořenová
- 10gramůPolévkové koření
- 10gramůPetržel - nať
- 250gramůJátra hovězí
- 50gramůStrouhanka
- 0,2gramMajoránka
- 0,2gramPepř černý mletý
- 40gramůVejce slepičí
- 120gramůŽemle tuková
- 10gramůČesnek
- 25gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
11 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
595 mg
Cukr
427 mg
Postup přípravy
- 1Vývar připravíme obvyklým způsobem, procedíme a dochutíme polévkovým kořením a převaříme.
- 2Maso nakrájíme na drobné kostičky.
- 3Játrovou rýži a noky připravíme stejně jako u receptury hovězí polévka s játrovou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.