Hovězí vývar se zeleninou
75 min.

Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1kusPetržel - nať
- 2kusyPórek
- 4kusyKapusta hlávková
- 1litrHovězí vývar základní
- 2kusyMrkev kořen
- 0,5šálekHrášek
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
6 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
21 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omytou zeleninu nakrájíme na tenké dlouhé plátky, přidáme hrášek a vše zalijeme šálkem vrchního mastného vývaru.
- 2Uvaříme ne zcela do měkka.
- 3Přilijeme zbylý vývar, dle potřeby dosolíme a přidáme nasekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.