Hovězí vývar tmavý

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.
  • 2
    Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.
  • 3
    Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.
  • 4
    Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.