Hovězí vývar tmavý
140 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1kusCeler - nať
- 1,5litryVoda pitná
- 1kusPórek
- 1kusMrkev kořen
- 1kusCibule
- 500gramůHovězí maso přední
- 500gramůKosti hovězí řídké
- 1kusPetržel kořen
- 0,25kusKapusta hlávková
- 0,25kusKvěták
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
23 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.
- 2Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.
- 3Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.
- 4Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.