Hovězí vývar ze Schwyzu
100 min.
Ingredience
- 750gramůCibule
- 7litrůVoda pitná
- 1kilogramTelecí maso přední
- 250gramůJátra hovězí
- 3kilogramyKosti hovězí morkové
- 75gramůSlanina vepřová
- 2kusyPetržel - nať
- 1kusCeler bulvový
- 500gramůZelí hlávkové bílé
- 4kusyMrkev kořen
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2999 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
298 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do vody vložíme kosti, kořenovou zeleninu a koření (pepř, bobkový list, muškátový oříšek). Osolíme a velmi zvolna vaříme asi 1 hodinu.
- 2Dále přidáme cibuli, slaninu a játra a uvaříme na mírném plameni doměkka.
- 3Polévku zcedíme - maso, játra a zeleninu můžeme dále použít jako další jídlo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.