Hrachové lívanečky s klobásou
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaTymián sušený
- 1kusPetržel - nať
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaSůl
- 1kusKlobása Dunajská
- 1kusČesnek
- 150gramůHrách loupaný
- 100gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,4litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
439 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Hrách nejprve uvaříme doměkka. Poté zcedíme, přidáme vejce, hladkou mouku, mléko, najemno nakrájenou cibuli a dochutíme česnekem, solí, majoránkou a tymiánem. Na závěr přidáme petrželku nasekanou nadrobno.
- 2Z těsta vytvarujeme menší placičky, ty opékáme na grilu společně s domácí klobásou a podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.