Hráškový salát s vejci a majonézou
20 min.
Ingredience
- 1kusPaprikové lusky čerstvé
 - 100gramůMajonéza
 - 1špetkaCukr krupice
 - 1špetkaSůl
 - 1lžíceCitronová šťáva
 - 2kusyVejce slepičí
 - 100gramůSýr Eidam cihla 40%
 - 150gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Okapaný hrášek zlehka promícháme s natvrdo uvařenými, nakrájenými vejci, na kostičky nakrájeným sýrem a paprikou. Vše pokapeme citronovou šťávou smíchanou s cukrem a solí a necháme chvíli proležet.
 - 2Salát upravíme na talířky a přelijeme ochucenou majonézou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.