Hrušky s pikantním sýrem, ořechy a borůvkami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Borůvky opláchneme pod studenou vodou a necháme je okapat. Vlašské ořechy nasekáme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    V míse smícháme nakrájené hrušky, sýr a ořechy s ořechovým olejem, směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme borůvkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.