Hrušky s pikantním sýrem, ořechy a borůvkami
10 min.
Ingredience
- 2kusyHrušky
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 2lžíceOřechy vlašské
- 1lžíceOřechový olej
- 2lžíceBorůvky
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
14 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Hrušky omyjeme, podélně rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky. Borůvky opláchneme pod studenou vodou a necháme je okapat. Vlašské ořechy nasekáme najemno. Sýr nakrájíme na malé kostičky.
- 2V míse smícháme nakrájené hrušky, sýr a ořechy s ořechovým olejem, směs rozdělíme na servírovací talíře, posypeme borůvkami a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.