Huspenina z pečeného masa
25 min.
Ingredience
- 500mililitrůVývar z vepřových nožiček
 - 500gramůVepřové maso pečené
 - 2kusyVejce slepičí
 - 2kusyRajčata
 - 2kusyOkurky nakládané
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
68 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Pečené libové maso nadrobno nakrájíme.
 - 2Vhodné formičky na huspeninu vypláchneme studenou vodou a rozdělíme do nich nakrájené maso. Ozdobíme natvrdo vařenými vejci nakrájenými na plátky, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a nakrájenými okurkami. Zalijeme huspeninovým vývarem a formičky necháme několik hodin v chladu do ztuhnutí vývaru.
 - 3Před podáváním huspeninu opatrně vyklopíme z formiček.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.