Indické jehněčí kotlety
15 min.
Ingredience
- 50gramůSýr Parmezán
- 1lžíceKari koření
- 4kusyJehněčí kotlety
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
232 mg
Cukr
114 mg
Postup přípravy
- 1Parmazán nastrouháme a smícháme ho s kari kořením, solí a pepřem. Touto směsí okořeníme jehněčí kotlety a zprudka osmažíme na oleji dvě minuty z každé strany.
- 2Poté přeneseme i s výpekem na plech vyložený pečícím papírem a opékáme 5 minut na 200 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.