Izraelský ovocný salát
100 min.
Ingredience
- 2kusyAvokádo
 - 2kusyGrapefruity
 - 1lžíceWhisky
 - 100gramůMajonéza
 - 0,5lžičkaOcet vinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
12 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky.
 - 2Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky.
 - 3Ovoce vsypeme do mísy a zakapeme alkoholem. Necháme asi 1 hodinu v chladničce.
 - 4Potom slijeme šťávu a k ovoci zlehka přimícháme majonézu s trochou vinného octa. Salát ještě 30 minut chladíme.
 - 5Podáváme jako studený předkrm.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.