Jablečný salát s ementálem
20 min.

Ingredience
- 250gramůSýr Ementál (Primátor)
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1kusCibule červená
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
25 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Ementál nakrájíme na kostičky. Jablka omyjeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na špalíčky, pokapeme citronovou šťávou.
- 2V salátové míse smícháme jablka, kostičky ementálu, najemno nakrájenou cibuli a majonézu. Vše osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.