Jablka v karamelu
15 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
 - 1kilogramJablka
 - 100gramůCukr krupice
 - 100gramůCibulka jarní
 - 30gramůEstragon
 
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme máslo.
 - 2Oloupaná jablka nakrájená na silné plátky obalíme v cukru a jakmile máslo začne pěnit, vložíme jablka na pánev. Opékáme 4 minuty až povrch zkaramelizuje a odstavíme.
 - 3Před podáváním vmícháme nakrájenou jarní cibulku a nasekaný estragon.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.