Jáhlová kaše s cibulí
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 250gramůJáhly - loupané proso
 - 0,75litrVoda pitná
 - 50gramůSádlo škvařené
 - 0,5lžíceSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
15 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli.
 - 2Potom k ní přidáme dobře propláchnuté a odkapané jáhly a spolu s cibulí je smažíme tak dlouho, aby nám jáhly nasály tuk.
 - 3Pak k nim opatrně přilijeme horkou vodu, osolíme podle chuti a pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 30 minut.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.