Jarní kuře na rožni
40 min.

Ingredience
- 2kusyKuře
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůSůl
- 100gramůOmáčka tatarská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2149 kcal
Bílkoviny
159 g
Tuky
164 g
Vláknina
20 mg
Vápník
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěná a omytá kuřata rozpůlíme a odstraníme žeberní kostičky. Maso osolíme a opepříme. Kuřata vložíme na plech potřený olejem a zprudka pečeme na roštu grilu na přímém ohni. Hotové porce přelijeme rozpáleným máslem. Upravíme na talíře a doplníme tatarskou omáčkou. Můžeme podávat s opékanými bramborami nebo s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.