Jarní vývar
45 min.
Ingredience
- 70gramůLocika salátová
- 30gramůKerblík
- 50gramůHrášek
- 50gramůFazolové lusky zelené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMrkev kořen
- 200gramůTěstoviny konzumní
- 2litryVývar drůbeží
- 70gramůBrukev řepka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
584 mg
Postup přípravy
- 1Drůbeží vývar přivedeme k varu.
- 2Mladou mrkvičku a brukev nakrájíme na delší proužky, lociku na kostičky, posekáme lístky kerblíku, vše nasypeme do vývaru. Přidáme mladý hrášek a fazolky, osolíme, opepříme a vaříme na mírném ohni 25 až 30 minut.
- 3Polévkové těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a necháme okapat.
- 4Do talíře vložíme vždy jednu vrchovatou lžíci uvařených těstovin a zalijeme horkým vývarem se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.