Játra na houbách
50 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 200gramůJátra telecí
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 60gramůŽampiony čerstvé
- 20mililitrůOlej stolní
- 0,5šálekVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
15 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
808 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájená játra, kmín, podlijeme vývarem a dusíme.
- 2K poloměkkým játrům přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a dodusíme.
- 3Hotový pokrm osolíme a zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Ještě krátce povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.