Játrové knedílčky do polévek
40 min.
Ingredience
- 150gramůJátra vepřová
 - 1kusVejce slepičí
 - 2stroužkyČesnek
 - 2gramySůl
 - 2gramyPepř černý mletý
 - 3lžíceKaše pohanková instantní
 - 2lžičkyMajoránka
 
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
68 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
2 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
376 mg
Cukr
126 mg
Postup přípravy
- 1Vepřová játra umeleme a smícháme s vejcem, utřeným česnekem. Masovou směs ochutíme majoránkou, solí a pepřem a zahustíme instantní pohankovou kaší. Masové těstíčko na knedlíčky by mělo být tužší, aby z vytvarované knedlíčky držely tvar. Hotové knedlíčky vsypeme do polévky a asi 10 minut vaříme. Servírujeme je v polévce, teplé.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.