Játrové pamlsky - recept pro psy

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme uvařená játra, která nakrájíme.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 170°C, plech vyložíme papírem na pečení.
  • 3
    Semínka posekáme, jablko nastrouháme.
  • 4
    V míse smícháme veškeré suroviny a za stálého hnětení přiléváme vodu, dáváme pozor, aby těsto nebylo příliš řídké.
  • 5
    Když se těsto nelepí, přendáme jej na vál posypaný moukou.
  • 6
    Rukama krátce těsto prohněteme a válečkem z těsta rozválíme plát o šíři cca 5mm, z plátu rádýlkem vykrajujeme tvary, které několikrát špičkou nože propíchneme.
  • 7
    Tvary klademe na připravený plech.
  • 8
    Pečeme zhruba 35 minut dozlatova.
  • 9
    Hotové pamlsky necháme vychladnout na mřížce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.