Játrové špízy s fíky

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
670 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
24 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferonky omyjeme, nasekáme na jemno a smícháme s olivovým olejem, prolisovaným česnekem a nasekaným čerstvým rozmarýnem.
  • 2
    Játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na kostky. Opepříme je, naložíme do připravené marinády asi na 2 hodiny.
  • 3
    Bagetu pokrájíme na tenké krajíčky, omyté fíky rozkrájíme na dílky. Na špejle napichujeme játra střídavě s bagetou, fíky a lístky šalvěje. Pečeme na másle ze všech stran asi 5 minut.
  • 4
    Upečené špízy osolíme a rozdělíme na taliře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.