Jehněčí čína
40 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kýta
 - 1decilitrVíno tokajské
 - 1decilitrOlej rostlinný
 - 2lžíceSójová omáčka
 - 1lžíceGlutasol
 - 1lžičkaPepř černý mletý
 - 0,5lžičkaKari
 - 1lžíceChilli omáčka
 - 1špetkaSůl
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
48 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
66 mg
Vápník
15 mg
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
 - 2Osolíme, okořeníme a zalijeme vínem a sojovou omáčkou.
 - 3Krátce podusíme a dochutíme chilli omáčkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.