Jehněčí maso s hráškem
75 min.
Ingredience
- 1kusCibule
 - 50gramůMáslo čerstvé
 - 1lžičkaPaprika mletá sladká
 - 800gramůJehněčí maso
 - 1lžičkaSůl
 - 600gramůHrášek
 - 1lžícePetržel - nať
 - 0,5litrVoda pitná
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
623 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
35 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme omyté, na kousky nakrájené přední jehněčí maso, osolíme, přilijeme trochu horké vody a dusíme pod pokličkou. Během dušení maso mírně podléváme vodou.
 - 2K téměř měkkému masu přidáme hrášek a vše dusíme pod pokličkou doměkka.
 - 3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.