Jehněčí po italsku

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
578 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozpálíme olej a z obou stran osmažíme kotlety doměkka. Vyjmeme je a uchováme v teple.
  • 2
    Zmírníme plamen a v pánvi necháme zesklovatět cibulku a česnek. Přidáme chilli, kmín, přilijeme víno, a než se víno úplně vyvaří, přidáme rajčata a koriandr. Vaříme vše asi 3 minuty. Kotlety podáváme s rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.