Jehněčí závitky se zeleninou
45 min.
Ingredience
- 240gramůJehněčí kýta
 - 2stroužkyČesnek
 - 60gramůZelí hlávkové bílé
 - 80gramůRajčata
 - 6gramůSůl
 - 2gramyPepř černý mletý
 - 15gramůHořčice gurmánská
 - 2decilitryVoda pitná
 - 10gramůOlej olivový
 
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
23 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek prolisujeme.
 - 2Plátky z jehněčí kýty naklepeme, potřeme pikantní hořčicí, prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme, zabalíme do závitků, zpevníme párátky a zprudka osmažíme ze všech stran v pánvi na oleji. Přisypeme rajčata, zelí, podlijeme vodou, a dusíme zvolna doměkka.
 - 3Závitky upravíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.