Jelení guláš na pivu
80 min.
Ingredience
- 700gramůJelení maso
 - 3lžíceOlej rostlinný
 - 3kusyCibule
 - 1lžícePaprika mletá sladká
 - 2špetkyPepř černý mletý
 - 3stroužkyČesnek
 - 1lžičkaMajoránka
 - 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
 - 100gramůHouby čerstvé
 - 500gramůLečo sterilované
 - 0,5lžičkaSůl
 
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
14 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, houby a maso nakrájíme na kostky.
 - 2Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme pepř, papriku, zarestujeme, přilijeme pivo, zamícháme a dusíme pod poklicí.
 - 3Když je maso téměř měkké, přidáme sůl, majoránku, lečo a dovaříme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.