Jistebnický bouchanec

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
696 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, vejce, sůl a vodu zaděláme ve velmi tuhé těsto a necháme odpočinout asi 15 minut.
  • 2
    Těsto nastrouháme na hrubém struhadle a rozprostřeme na vále. Po uschnutí opražíme v troubě dorůžova.
  • 3
    Umeleme pečené maso a přidáme k opraženému těstu.
  • 4
    Zalijeme osoleným vývarem, ve kterém jsme nejprve rozpustili máslo a dusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.