Jitrnicové smaženky
30 min.

Ingredience
- 5gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 1lžíceHořčice
- 3kusyJitrnice domácí
- 50gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
43 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
218 mg
Cukr
365 mg
Postup přípravy
- 1Jitrnice vymačkáme a vidličkou rozmačkáme obsah. Přidáme cibuli najemno nasekanou, vejce, sůl a strouhanku.
- 2Tvoříme malé placky, které smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.
- 3Placky potřeme hořčicí nebo strouhaným křenem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.