Kabranátky z rybího filé

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
383 kcal
Bílkoviny
92 g
Tuky
12 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
670 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemli nakrájíme na kousky a namočíme do piva.
  • 2
    Cibuli oloupeme a nadrobno ji nakrájíme. Petrželku omyjeme studenou vodou a okapanou najemno nasekáme.
  • 3
    Rybí filé omyjeme, osušíme a najemno umeleme. K umletému rybímu masu přidáme vymačkané kousky žemle, 2 vajíčka, petrželku, nakrájenou cibuli a strouhanku, směs podle chuti opepříme a osolíme, poté důkladně promícháme.
  • 4
    Z těsta vytvoříme malé karbanátky, které postupně obalíme v mouce, vajíčku rozšlehaném s pivem a ve strouhance.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme olej, karbanátky v něm z obou stran smažíme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.