Kachní prsíčka rýžovými nudlemi a pórkem
60 min.
Ingredience
- 250gramůNudle rýžové
 - 300gramůKachní prsa
 - 100gramůRajčata Cherry
 - 1kusMango
 - 2kusyPórek
 - 1lžičkaKari pasta
 - 1lžičkaCukr palmový
 - 400mililitrůMléko kokosové
 - 4lžíceOlej rostlinný
 - 500mililitrůVoda pitná
 - 1špetkaSůl
 - 2lžíceOmáčka ústřicová
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Tenké rýžové nudle uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme stranou.
 - 2Z kachních prsou odstraníme kůži a nakrájíme je na kousky, které vložíme na půl hodiny do ústřicové omáčky.
 - 3Mezitím si připravíme zeleninu. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Mango oloupeme a pokrájíme na kostky. Omytá rajčata rozdělíme na polovinu.
 - 4Na rozpáleném oleji ve woku nejdříve osmažíme pórek, mango a rajčata, poté je dáme na stranu pánve. Přidáme maso a smažíme ho, dokud není měkké. K masu přidáme kokosové mléko a kari pastu a vše smícháme s osmaženou zeleninu. Krátce povaříme.
 - 5Nakonec do směsi přidáme nudle a zlehka promícháme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.