Kadeřavý salát s ovocem a sýrem
20 min.

Ingredience
- 1kusSalát kadeřavý
- 250gramůHroznové víno
- 200gramůSýr Brie
- 150mililitrůJogurt bílý
- 2lžícePomerančová šťáva
- 1lžíceMajonéza
- 1špetkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaKari koření
- 3kusyJablka
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
19 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Salát omyjeme, osušíme a natrháme na kousky. Hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme, jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na dílky. Sýr nakrájíme na plátky.
- 2Jogurt rozšleháme s pomerančovou šťávou a kari kořením. Vmícháme majonézu, mírně osladíme, osolíme a opepříme.
- 3Všechny připravené suroviny upravíme na talíře a pokapeme jogurtovou zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.