Kambala s liškami
30 min.
Ingredience
- 800gramůKambala
 - 30gramůŠalotka
 - 40mililitrůCitronová šťáva
 - 5gramůPepř černý mletý
 - 5gramůSůl
 - 600gramůLišky čerstvé
 - 200mililitrůOlej olivový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
56 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
371 mg
Cukr
240 mg
Postup přípravy
- 1Dvě lžíce oleje odložíme na opečení ryb a na zbytku orestujeme nasekanou šalotku s očištěnými houbami. Zahřátý olej smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opeříme a udržujeme v teple.
 - 2Filety opečeme asi 3 minuty z každé strany. Ryby rozdělíme na talíře, obložíme houbami a přelijeme šťávou.
 - 4
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.