Kambala s rýží
32 min.
Ingredience
- 1lžičkaKari koření
 - 2kusyVejce slepičí
 - 600gramůKambala
 - 30gramůMáslo čerstvé
 - 150mililitrůVývar rybí
 - 1lžičkaSůl
 - 2špetkyPepř černý mletý
 - 600gramůRýže dušená
 - 60gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
 - 200mililitrůBešamel
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z kambaly použijeme pouze filety bez kostí a kůže, které nakrájíme na kostičky. Rybu vložíme do hrnce, přidáme máslo, trochu vývaru, osolíme, opepříme, podusíme 12 minut.
 - 2Maso smícháme s dušenou rýží, přimícháme 3 lžíce sterilovaného hrášku a dvě vejce uvařená natvrdo a pokrájená na kostičky. Upravíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou s kari kořením.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.