Kambala se slanou hořčičnou pěnou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
966 kcal
Bílkoviny
125 g
Tuky
47 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
855 mg
Cukr
319 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kambaly naporcujeme na 8 filetů a naskládáme na plech vyložený pečicím papírem, který jsme zlehka potřeli olejem. Maso ochutíme solí, pepřem a nasekanou petrželkou.
  • 2
    Smetanu ušleháme, vmícháme hořčičná semínka, špetku soli a lžíci nasekané petrželky. Poté zlehka zamícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků a špetky soli.
  • 3
    Vzniklou hořčičnou pěnou potřeme ryby a pečeme 6-8min v troubě předehřáté na 240-250C. Nakonec je ještě 1min zapečeme pod rozpáleným grilem.
  • 4
    Špenátové listy potřeme olejem, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře, poklademe na ně horké filety a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.