Kapr dušený na petrželce
25 min.
Ingredience
- 150gramůKapr obecný
 - 3gramySůl
 - 4gramyKoření na ryby
 - 20gramůPetržel kudrnka
 - 2decilitryVoda pitná
 - 5gramůMáslo čerstvé
 
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
660 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Filet nebo podkovu z kapra osolíme, posypeme kořením na ryby, petrželku posekáme.
 - 2V pánvi roztavíme máslo, přiložíme kapra, krátce orestujeme z obou stran, podlijeme vodou, zasypeme petrželkou, pánev zakryjeme a dusíme doměkka. Podáváme i s vydušenou šťávou.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.