Kapr dušený na žampionech
40 min.
Ingredience
- 1000gramůKapr obecný
 - 75gramůTuk
 - 200gramůŽampiony čerstvé
 - 100gramůMáslo čerstvé
 - 500mililitrůVoda pitná
 - 20gramůSůl
 
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
200 mg
Cukr
396 mg
Postup přípravy
- 1Očištěného, vykuchaného kapra nasekáme na porce. Maso mírně osolíme, opečeme na tuku, zastříkneme vodou a krátce podusíme.
 - 2Žampiony očistíme, opláchneme a nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, mírně osolíme, přidáme kapra se šťávou, zastříkneme trochou vody a ještě krátce podusíme.
 - 3Ihned podáváme.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.