Kapr na zázvoru
20 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
 - 1lžičkaSůl
 - 500gramůKapr obecný
 - 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
 - 1lžičkaZázvor mletý
 - 2stroužkyČesnek
 - 4lžíceOlej rostlinný
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
272 mg
Cukr
76 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté porce kapra potřeme prolisovaným česnekem, poprášíme zázvorem, osolíme a obalíme v mouce.
 - 2Připravené porce opékáme po obou stranách na pánvi na oleji.
 - 3Na talířích přelijeme opečené maso rozehřátým máslem.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.