Kapr v zelenině
45 min.

Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOcet vinný
- 1lžičkaChilli omáčka
- 1špetkaKoření grilovací
- 0,25kusZelí čínské
- 1špetkaKari koření
- 3kusyMrkev kořen
- 1kusŘedkvička
- 4kusyCeler řapíkatý
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceOmáčka sójová
- 300gramůKapr obecný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
10 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu vymažeme olejem a vložíme nakrájenou cibuli.
- 2Porce kapra pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do mísy.
- 3Oloupeme zbylou zeleninu a nakrájíme na kousky a zasypeme rybu. Dle chuti okořeníme, přidáme vinný ocet a sójovou omáčku, zakápneme chilli omáčkou.
- 4Při 160 stupních pečeme půl hodiny, dokud kapr není hotový.
- 5Poté servírujeme se zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.