Kapří salát
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
 - 1decilitrOlej stolní
 - 100gramůCibule - nať
 - 200gramůŘedkvička
 - 0,5decilitrVoda pitná
 - 400gramůKapr obecný
 - 1lžičkaKari koření
 - 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
368 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
31 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra osolíme a upečeme na oleji. Zbavíme jej kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
 - 2K připravené rybě přidáme vodu, koření, nakrájenou cibuli a ředkvičky. Vše dobře promícháme.
 - 3Salát podáváme vychlazený.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.