Karbanátky s vejci

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
50 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
291 mg
Cukr
472 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájené na kousky, jemně umeleme spolu s namočenou a vymačkanou žemlí. Vše promícháme se solí, pepřem, sójovou omáčkou a prolisovaným česnekem. Zahustíme trochou sójové mouky.
  • 2
    Hmotu rozdělíme na 4 kousky a každý zformujeme na karbanátek po jedné straně s důlkem. Karbanátky necháme v chladu odležet asi 30 minut.
  • 3
    Potom do důlku klepneme vejce a karbanátky zvolna pečeme na oleji.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.