Karbanátky z čerstvých hříbků

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory se slupkou uvaříme ve slané vodě, scedíme a dáme vychladnout. Housky namočíme do mléka.
  • 2
    Na pánvi s rozehřátým olejem dozlatova zpěníme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme sladkou papriku, nakrájené houby a dusíme do změknutí hub. Do hotových hub přidáme vymačkané housky, vejce, oloupané a nastrouhané brambory, majoránku, pepř. Směs promícháme a rukama tvarujeme placky, které obalíme ve strouhance a pečeme na rozehřátém oleji dočervena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.