Karbanátky z fazolí s hrozinkami

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
912 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
116 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
640 mg
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazole necháme přes noc namočené ve studené vodě a vaříme zhruba 30 minut, až jsou fazole úplně měkké. Uvařené fazole scedíme, necháme okapat a umeleme na masovém strojku.
  • 2
    K fazolové hmotě přimícháme cukr, vejce, hrozinky a změklé máslo. Vypracujeme hladké těsto, tvarujeme z něj karbanátky a obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.
  • 3
    Karbanátky servírujeme se zakysanou smetanou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.