Karbanátky z kapra
35 min.
Ingredience
- 0,5kusCibule
 - 10lžicStrouhanka
 - 1špetkaSůl
 - 1špetkaMajoránka
 - 1špetkaPaprika mletá sladká
 - 1špetkaPepř černý mletý
 - 1,5kilogramyKapr obecný
 - 100mililitrůOlej stolní
 - 1stroužekČesnek
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
47 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
845 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Z kapra bez kůže upravíme filety, které nakrájíme na kousky a rozemeleme.
 - 2Přidáme sůl, pepř, majoránku, papriku, nakrájenou cibuli a česnek.
 - 3Dáme na půl hodiny odležet.
 - 4Poté tvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.
 - 5Můžeme podávat teplé i studené.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.